You are here:

Nature Activity Book – Книга со активности „Природа“ на англиски јазик

830.00ден

Отворете ја оваа прекрасна книга и заедно со нејзе учете и истражувајте за природата. Земете моливче и решете ги загатките и лавиринти на тема природа, пронајдете ги разликите, боите и многу повеќе во оваа книга со активности за пишување. Дознајте и за животните и растенијата, од бубачки во градината до желки и делфини во коралниот гребен.
Препорачана возраст: 6+ години
Број на страни: 80 страни
Димензии: 276.8 x 217.9mm
Автор: Emily Bone
Илустрации: Various