You are here:

Baby’s Very First Noisy Book Farm – музичка книга „Фарма“ на англиски јазик

890.00ден

Прекраснa музичка звучна книга, специјално дизајнирана за бебиња. Притиснете ги копчињата за да ги слушнете мелодиите и животинските звуци за секоја слика, вклучувајќи крави на поле, патки во езерцето, трактор и кокошки. Со смели илустрации и картички за лесно лоцирање на нивната омилена слика, малите деца и бебиња ќе уживаат заедно со мелодиите да ги имитираат звуците на животните.

Препорачана возраст:  12+ месеци

Број на страници: 10

Aвтор: Fiona Watt

Илустрации: Stella Baggott

Димензии: 197.8 x 222.5mm