You are here:

Peep Inside Bug Homes – Погледнете во домовите на бубачките, книга на англиски јазик

650.00ден

Дојдете на лов на бубачки во оваа мала книга и откријте ги мравките кои го градат своето гнездо под земја, пчелките што прават мед во својата кошница и хотелот со бубачки. Со шарени илустрации, прозорчиња за кревање и дупчиња за ѕиркање, има многу што да се открие и истражи во светот на инсектите и местото каде што живеат.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници: 14

Aвтор: Anna Milbourne

Илустрации: Simona Dimitri

Димензии: 203.3 x 170.2mm