You are here:

Listen and Learn First English Words – Слушај и учи ги првите зборови на англиски јазик

1.290.00ден

Забавен и интерактивен начин децата да учат и слушаат англиски јазик. Децата ќе сакаат да изберат картичка со илустрации на тема како што се облека, храна или животни, да ја вклопат во посебната рамка на книгата и да притиснат илустрација за да го слушнат гласот. Секоја од четирите двострани картички за тема покажува шеснаесет зборови со шарени соодветни слики.

 

Број на страници: 20

Aвтор: Sam Taplin, Mairi Mackinnon

Илустрации: Rosalinde Bonnet

Димензии: 203.3 x 170.2mm

На залиха