You are here:

Wind-up Train – Интерактивна книга со играчка воз на англиски јазик

1.650.00ден

Прекрасна книга заедно со играчка. Децата можат да го навиваат возот и да го постават на шините за да го видат како се движи низ градот, преку планините и покрај реките додека не стигне до музејот за возови. Пругите може да се користат како вградени во страниците на книгата или да се спојат заедно за да се направи една огромна железничка пруга. Фантастичен подарок за младите љубители на возот.
Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 10 страни
Димензии: 311.5 x 243.2mm
Автор: Fiona Watt
Илустрации: Alistar

Нема на залиха