You are here:

Pull-back Busy Train Book – интерактивна книга со воз на англиски јазик

1.490.00ден

Малите деца ќе сакаат да го гледаат возот на навивање додека врти околу шините во оваа прекрасна интерактивна книга. Утрински метеж на железничката станица, возот се спрема за своето патување. Излегува од тунелот и поминува покрај пасиштата, надвор во селата, покрај малото езерце, туристите и преку мост вијадукт да стигне до својата последна дестинација, зоолошката градина каде што патниците се симнуваат. Прекрацна книга што секое детенце со задоволство ќе ја отвора повторно и повторно, совршен за младите љубители на возот.

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници: 10

Aвтор: Fiona Watt

Илустрации: Jim Field

Димензии: 272.3 x 237.9mm