Практични воодотпорни подлоги

Тоddlekind Практични водоотпорни подлоги

Toddlekind повеќенаменска водоотпорна подлога е наменета за сите денови во лето и на плажа, за море и песок, задолжителна за комплетно уживање.

Изработена од 100% ОРГАНСКИ памук, идеално мек за нежната бебешка кожа, не дозволува потење и иритации, за денови поминати само на пеленка или без нејзе, за лазење и играње, а не и сметаат ниту песок и вода бидејќи е водоотпорна.

Спакувана во торбичка за носење, се пере и во машина, а на паузите од песок и плажа играта на нејзе продолжува и дома и во двор бидејќи таа е супер за секаде со нас.

• Димензија: 120×120 cm;

• Двострана;

• Изработена од 100% мек, ОРГАНСКИ ПАМУК;

• Лесно пренослива, спакувана во торбичка;

• Се пере во машина.

podloga_vodootporna