You are here:

My First Encyclopedia – Мојата прва енциклопедија на англиски јазик

1.390.00ден

Одличен вовед за малите деца во секогаш популарни теми, со шармантни слики и едноставен текст совршен за читање и разговор со мали деца. Опфатените теми вклучуваат: Нашиот свет, Вселена, Наука, Моето тело, Животни, Диносауруси и минатото.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници: 224

Aвтор: Holly Bathie

Димензии: 261.3 x 225.3mm.

Нема на залиха