Подлоги за заштита на под

PRETTIEST. SPLAT MATS. EVER.

Кога нашите дечиња започнуваат со самостојно јадење навистина знае да настане неред и тоа да не прави понекогаш нервозни. Но, она што треба да го имаме на мисла е дека се поминува, нередот брзо се средува, исто како што тие брзо растат, а моментите со нив се неповторливи и навистина треба да ги уживаме.
Toddlekind подлогите се нетоксични и целосно безбедни, oтпорни на дамки, лесни за бришење и одржување, нетоксични, направени од висококвалитетен ПВЦ материјал.

Без БПА! (бисфенол А).

Подлогата се прилепува за самиот под, па нема потреба воопшто да се вади ниту кога вашето малечко го усовршува неговото одење, бидејќи не се лизгаат и нема можност да се сопнат од нив.
Лесно се пакуваат во нивната кутија во случај да посакате да ги понесете со себе на игра со земја или песок во градина, двор, парк.

Димензија: 105 cm.

POdlogi_pod_stolce

Се прикажуваат сите 8 резултати