Olli Ella кукли

Играњето со кукли им помага на децата да ги изразат своите чувства, да учат како да се грижат друг, да помагаат и да делат. Оlli Ella кукличките се направени од најмек, природен памук. Создадени се за гушкање од првиот ден дома, најдобри другарчиња за игра, меки крзнени пријателчиња за спиење.

Совршен подарок за секое новороденче, бебе и малите дечиња.

Гушкалчиња кои поттикнуваат игра, фантазија и креативност.

Се прикажуваат сите 14 резултати