Подлоги од органски памук

Toddlekind Лукс Подлоги

Просторот во нашиот дом, во кој нашите малечки поминуваат најмногу време секој ден треба да биде убаво и безбедно.

Тoddlekind Luxe подлогите се изработени од 100% мек, ОРГАНСКИ ПАМУК со GOTS сертификат, со двојно јадро и притоа со прекрасен дизајн од двете страни во природни бои;

НЕТОКСИЧНИ и БЕЗБЕДНИ за користење од самото раѓање, идеални за превртување на меше, попладневно читање, дремкање и игра.

Се перат во машина.

Димензија: 123 cm.

Lux_podlogi

Се прикажуваат сите 4 резултати