You are here:

Lift-the-Flap Questions and Answers About Feelings – Интерактивна книга „Подигни го прозорчето – Прашања и одговри за чувствата“ на англиски јазик

830.00ден

Зошто не можам да бидам среќен цело време? Што можам да направам кога ми доаѓа да експлодирам? Дали е во ред да се откажеш? Оваа книга е преполна со совети, алатки и секојдневни ситуации кои ќе им помогнат на децата сами да размислат и да одговорат на овие ГОЛЕМИ прашања поврзани со ЕМОЦИИТЕ.
Препорачана возраст: 6+ години
Број на страни: 14 страни
Димензии: 276.8 x 222.8mm
Автор: Lara Bryan
Илустрации: Shelly Laslo

Нема на залиха