Политика за испорака на производот

Испораката на производот се врши по брза пошта во рок од 3-5 работни дена.

Пред да се изврши доставата, курирот од брза пошта ќе Ве контактира на телефонскиот број кој е внесен при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава. Доколку курирот не ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Сите нарачки кои се со вкупен износ над 4.000 ден. се вршат со бесплатна достава.