Политика за враќање и замена на производот

Производот кој сте го нарачале може да биде вратен во следните случаи:

  • Испорачан ви е производ кој не сте го нарачале;
  • Испорачаниот производ не одговара на описот на производот на нашата веб страна;
  • Испорачан е производ кој има видливи грешки или оштетувања.

Производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со етикета. Производот може да биде вратен во рок од 14 дена со приложување на фактурата со која сте го добиле. Производот се враќа назад преку брза пошта, на свој трошок.

Ве молиме доколку има некаков проблем да не контактирате во рок од 24 часа од приемот на пратката на нашиот телефонски број +389 77 612 123 или на нашата еmail адреса: [email protected]  со Ваши податоци (име, презиме и телефон).