You are here:

Calming Music Book – музичка книга за опуштање на англиски јазик

1.090.00ден

Малите деца ќе сакаат да се опуштат и да уживаат со оваа смирувачка музичка книга. Едноставно притиснете ги страниците за да слушате пет смирувачки, прекрасни класични мелодии, вклучително и специјално аранжирана музика од Шуберт, Хајдн и Форе. Со прекрасни илустрации кои прикажуваат видри, коали и лавови кои уживаат во музиката.

 

Препорачана возраст:  0+ месеци

Број на страници: 10

Aвтор: Sam Taplin

Илустрации: Elsa Martins

Димензии: 219 x 209.9mm