You are here:

Usborne Book and 3 Jigsaws: On the Farm – Kнига и 3 сложувалки „Фарма“

690.00ден

Сите видови животни се забавуваат на фармата во овој прекрасен комплет со книга и сет сложувалки. Кутијата содржи три едноставни сложувалки од 9 парчиња (секоја со димензии 17 x 17 cm откако ќе се нареди) и прекрасно илустрирана книга.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници на книгата: 10

Автор: Sam Taplin

Илустрации: Federica Iossa

Димензии: 188.8 x 189.6mm