You are here:

Book and Jigsaw Alphabet – книга и сложувалка „Азбука „ на англиски јазик

890.00ден

Децата можат да се забавуваат додека ги учат сите букви од азбуката со оваа книга и сложувалка од 25 парчиња (комплетирана големина 59 x 44 cm). Светли илустрации на слики од животни, возила и други предмети, заедно со големи, јасни букви, се совршени за градење на првите вештини за учење на ангислкиот јазик, како што се препознавање на формата на буквите и поврзувањето букви и звуци.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници на книгата: 24

Автор: Kate Nolan

Илустрации: Ailie Busby

Димензии: 309.2 x 215.8mm

На залиха