GRASS & AIR

Оставете ги вашите малечки да трчаат на дожд, да уживаат во прошетка и излет, да шлапкаат по дождот колку сакаат во нивните топли и удобни чизмички.

При контакт со дожд или вирче, гледајте како капките дожд на нашите чизмички од бели стануваат разнобојни пред нивните очи, а во исто време тие уживаат и се смеат од радост.

Среќни дечиња и уште посреќни родители кои знаат дека нивните деца уживаат надвор, а во исто време нивните ножиња се заштитени и суви. И да, тоа е сосема доволно за да поминат прекрасни часови надвор.

Logo_GrassAndAir_20221705