Тоddlekind подлоги

Toddlekind

Toddlekind e германски бренд кој создава подлоги за деца кои истовремено се функционални и убави. Воден е од верувањето дека детството треба да се негува и поддржува, а времето за игра да биде забавно – без да се прави компромис за дизајнот и естетскиот изглед. Нудат безбедност и удобност за вашите малечки. Подлогите се високвалитетни и нетоксични. Изработени од органски памук и нетоксична, висококвалитетна ЕВА пена.

Lux_podlogi

Прикажувам 1–16 од 37 резултати