Rockahula KIDS

Британски бренд за неодоливо прекрасни модни додатоци за мали дечиња. Светли, со позитивни бои и едноставно убави!

Секој прекрасен уникатен производ е дизајниран и изработен со многу љубов и почит спрема секое дете и ги исполнува строгите стандарди за квалитет.

Rockahula Kids производите се продаваат во 60 земји ширум светот. Брендот секоја година издвојува парична поддршка во добротворни цели за деца во организации кои им помагаат на дечињата кои живеат во загрозени општества.

 

As seen in…

Rockahula-Kids-Logo_54405503-1069-4cfa-a06f-0aa5544744c3_270x@2x

Се прикажуваат сите 13 резултати