Olli Ella производи

Olli Ella е британски бренд, дизајниран од две сестри кои сакале да направат магични играчки за деца во кои ќе ужива секое дете. Создаваат кукли за бебиња и деца со исклучително висок квалитет, направени од природен органски памук. Приказната продолжува со дизајнирање на повеќенаменски производи поврзани со домот и секојдневното живеење кои се рачно изработени и целосно создадени од природни материјали и имаат за цел да го олеснат секојдневието на мајките.

Olli-Ella-logo

Прикажувам 1–16 од 22 резултати