You are here:

Peep Inside a Fairy Tale The Nutcracker – Бајка „Куклата Оревокршачка“ книга на англиски јазик

890.00ден

Едно магично прераскажување на безвременската бајка за куклата Оревокршачка. Една волшебна божиќна ноќ, куклата на малото девојче оживува и ја носи на магично патување! Ѕирнете низ страниците за да ги следите нивните авантури во оваа волшебна книга, прозорчиња за подигање и неверојатни илустрации. Прекрасен начин да ги запознаете децата со една од омилените класични, безвременски бајки. Прекрасен подарок под елката.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници: 14

Автор: Anna Milbourne

Илустрации: Karl James Mountford

Димензии: 189.3 x 165.6mm