You are here:

Book and Jigsaw Colours – книга и сложувалка БОИ на англиски јазик

890.00ден

Со едноставен, јасен текст и светли, прекрасни илустрации кои ги воведуваат сите бои на виножитото, овој прекрасен комплет книги и сложувалка е идеален начин за малите деца да се забавуваат развивајќи ги вештините за визуелно препознавање. Сложувалката има 25 парчиња и е со димензии 59 x 44 cm откако ќе се нареди.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници на книгата: 24

Aвтор: Felicity Brooks

Илустрации: Sophia Touliatou

Димензии: 309.1 x 215.3mm