You are here:

Book and Jigsaw Numbers – книга со сложувалка БРОЈКИ на англиски јазик

890.00ден

Оваа прекрасна книга и сложувалка е идеален начин за воведување и учење на броевите од 1 до 10. Светлите, привлечни илустрации даваат многу можности за броење, помагајќи им на децата да ја разберат врската помеѓу броевите и количините, а големиот, јасен текст го поддржува развојот на вештините за препознавање броеви. Сложувалката од 25 парчиња е со димензии 59 x 44 cm откако ќе се нареди.

 

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници на книгата: 20

Aвтор: Felicity Brooks

Илустрации: Sophia Touliatou

Димензии: 308.6 x 215.3mm

На залиха