You are here:

Baby’s Bedtime Music Book – музичка книга за заспивање на англиски јазик

1.090.00ден

Смирувачките класични мелодии и прекрасните илустрации во оваа книга се совршен начин за смирување на малите бебиња и деца. Нежни илустрации на ноќни бувчиња кои ги заспиваат другите животни во шумата со вклучени копчиња за притискање за да се репродуцираат мелодиите и траги од прсти и текстури за да се почувствуваат на страниците.

 

Препорачана возраст:  0+ месеци

Број на страници: 10

Автор: Sam Taplin

Илустрации: Giusi Capizzi

Димензии: 208.4 x 218.6mm