You are here:

Wind-Up Busy Helicopter…to the Rescue! – Интерактивна книга „Зафатениот Хеликоптер… на спасувачка мисија!“ со играчка хеликоптер на англиски јазик

1.490.00ден

Децата ќе уживаат да го навиваат хеликоптерот и да го гледаат како лета низ патеките одново и одново во оваа возбудлива интерактивна книга. Шарените сцени со патеки вградени на страниците им покажуваат на дечињата како хеликоптерот им помага на момчињата заглавени на карпите на плажата, спасува повреден скијач на планината и пристигнува на нафтена платформа.
Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 10 страни
Димензии: 276 x 236mm
Автор: Fiona Watt
Илустрации: Gabriele Antonini

На залиха