You are here:

Big Picture Atlas – Атлас со слики за деца на англиски јазик

1.290.00ден

Неверојатен атлас со 15 прекрасно илустрирани мапи за деца. Младите истражувачи можат да ги откријат земјите, континентите, океаните, планините и ледените капи на нашата неверојатна планета и да научат каде живеат различни животни и луѓе. Има фасцинантни факти за секоја земја, знамиња и главни градови како и индекс на имиња на места.

Препорачана возраст:  4+ години

Број на страници: 40

Aвтор: Emily Bone

Илустрации: Daniel Taylor

Димензии: 357.9 x 287.5mm

Нема на залиха