You are here:

Little First Stickers Flowers – Мојата прва книга „Цвеќиња“ на англиски јазик

480.00ден

Оваа шармантна книга само чека да биде исполнета со прекрасни налепници за цвеќиња. Вклучува шарени сцени од сите видови прекрасни ливади, шуми и градини, сите преполни со птици, пчелки, бубачки и пеперутки. Поттикнува разговор и многу учење за темите.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 242.1 x 174.9mm

Aвтор: Caroline Young

Илустрaции: Jean Claude