You are here:

Fairies, Pixies and Elves Sticker Book – Kнига со стикери со самовили и џуџиња

630.00ден

Децата ќе уживаат во оваа волшебна книга креирајќи магичен свет со налепници за самовили и џуџиња и нивните посети на волшебни места.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 44 страници

Димензии: 304.7 x 239.1mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Elzbieta Jarzabek

Нема на залиха