You are here:

Little First Stickers Bunnies – Мојата книга со стикери „Зајчиња“

480.00ден

Помогнете им на вредните зајачиња да се подготват за големиот празник Велигден. Без разлика дали станува збор за печење вкусни задоволства, барање на велигденски јајца, садење шарени пролетни цвеќиња или правење велигденски капи, има многу возбудливи налепници што треба да се додадат на секоја сцена во која децата ќе уживаат.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 242.3 x 180.2mm

Aвтор: Kristie Pickersgill

Илустрaции: Morena Forza

Нема на залиха