You are here:

First Sticker Book Trees – Мојата прва книга Дрва со стикери на англиски јазик

480.00ден

Учење на забавен начин за различните видови дрвја низ светот и нивните плодови, како и нивните жители, птиците и животните. Книгата содржи над 180 налепници.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 277.1 x 217.1mm

Aвтор: Jane Bingham

Илустрaции: Jean Claude