You are here:

First Sticker Book Farm – Mојата прва книга „Фарма“ со стикери на англиски јазик

480.00ден

Книга со стикери за животните на фармата и големите машини кои им помагаат на фармерите да ги соберат своите житни култури и одгледуваат земјата. Со над 140 налепници од крави, кокошки, кози, патки, трактори и многу други.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 272.6 x 217.4mm

Aвтор: Kristie Pickersgill

Илустрaции: Jordan Wray

Нема на залиха