You are here:

Sticker Dolly Dressing Ballet Fairies – Облечи ги самовилите за балет, книга со стикери

630.00ден

Оваа книга со налепници исполнета со многу шарени страници нуди едукативна забавна активност за децата. Облечете ги самовилите за танцување со елегантните лебеди, валцер со снегулки и цветови и за многу други магични места.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 44 страници

Димензии: 305 x 238mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Antonia Miller