You are here:

Little Sticker Dolly Dressing Kittens – Книга со налепници за кукли и мачиња

480.00ден

Прекрасна книга со налепници со кукли и нивните миленици, мачињата. Сцените вклучуваат хранење на мачиња, посета на кафич за мачиња, истражување надвор, прошетка во градината и многу повеќе. Со над 300 налепници за мачиња, облека и додатоци за повеќекратна употреба.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 44 страници

Димензии: 304.3 x 238.2mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Lizzie Mackay

Нема на залиха