You are here:

Little Sticker Dolly Dressing Easter – Облечи ја куклата за Велигден, книга со стикери

550.00ден

Велигденска книга со налепници за весели празнични денови. Облечете ги куклите за многу прошетки и пролетни активности, хранење на малите јагниња, играње со велигденски зајачиња, собирање велигденски јајца и хранење мали птици.

 

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страни: 44 страници

Димензии: 239.6 x 170mm

Aвтор: Fiona Watt

Илустрaции: Lizzie Mackay