You are here:

Usborne Book and Jigsaw Human Body – книга и сложувалка „Човечко тело“

890.00ден

Ова прекрасно пакување содржи шарена сложувалка со 100 парчиња за запознавање  на човечкото тело. Вклучува и книга од 24 страници, високо визуелна, која подетално ги воведува и објаснува различните системи и функции на различни делови од телото.

 

Препорачана возраст: 6+ години

Број на страници на книгата: 24

Aвтор: Sam Smith

Илустрации: Tony Neal

Димензии: 308.8 x 215.1mm

Нема на залиха