You are here:

Usborne Book and Jigsaw Animals of the World – Kнига и сложувалка за светот и животните кои живеат во него

890.00ден

Патувајте низ нашата планета и откријте неверојатни животни и нивните живеалишта со оваа шарена книга и сложувалка од 200 парчиња. Цврстата кутија содржи живописно илустрирана сложувалка на мапа на светот, плус книга на 24 страници полна со фасцинантни факти за животните кои живеат во секој регион на светот. Комплетна големина на сложувалка: 59cm x 40cm.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страници на книгата: 24

Aвтор: Kirsteen Robson, Sam Smith

Илустрации: Gareth Lucas

Димензии: 308.5 x 213.8mm

Нема на залиха