You are here:

Usborne Book and 3 Jigsaws: Woodland – Kнига и 3 сложувалки „Шума“

690.00ден

Волшебен комплет сложувалки и книга за шумските животни. Кутијата содржи три едноставни сложувалки од 9 парчиња (секоја со димензии 17 x 17 cm откако ќе се нареди) и прекрасно илустрирана книга. Малите деца можат да се едуцираат и да се забавуваат забележувајќи детали од шумските сцени во книгата.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страници на книгата: 24

Aвтор: Sam Taplin

Илустрации: Federica Iossa

Димензии: 189.2 x 190.4mm

Нема на залиха