You are here:

Look and Find Puzzles On the Farm – ПОГЛЕДНИ И ПРОНАЈДИ СЛОЖУВАЛКИ Фарма, книга на англиски јазик

450.00ден

Оваа жива книга е преполна со многу животни од дворот на фармата: овци, свињи, крави за наоѓање, совпаѓање, броење, размислување и разговор. Преполна со убави илустрации и интересни прашања. Вистинска забава и размрдување на мозочето.

Препорачана возраст: 4+ години

Број на страници: 32

Автор: Kirsteen Robson

Илустрации: Gareth Lucas

Димензии: 240.4 x 176.8mm

Нема на залиха