Премиум подлога сложувалка – Nordic – Pebble

7.690.00ден

Топла сива боја со модерно скандинавско чувство, впечатлива со чистии бели линии.

Димензија:120x180x1.2cm

Состав на производот:

Висококвалитетна ЕVA пена која е нетоксична и безбедна.

  • Без олово, фталати, формалдехид, латекс.
  • Ги надминува ASTM F963 – американските стандарди за безбедност на играчки и производи за бебиња и деца.
  • Ги надминува EN71 – стандардите на ЕУ за тестирање за безбедност на играчки и производи за бебиња и деца.

Начин на одржување:

Нежно бришење само со влажна крпа или сунѓер само со благ сапун и вода. Да се избегнуваат употреба на груби или абразивни детергенти. Користете сува крпа за целосно сушење.

На залиха