Премиум подлога сложувалка – Kyte – Mocha

7.690.00ден

Новата колекцијата Kyte содржи чисти и свежи геометриски тонски патерни кои создаваат модерен и стилски простор во кој децата ќе играат и растат.

Мока е лесна и неутрална боја со топли подтонови.

Состав на производот:

Висококвалитетна ЕVA пена која е нетоксична и безбедна.

Начин на одржување:

Нежно бришење само со влажна крпа или сунѓер само со благ сапун и вода.

Да се избегнуваат употреба на груби или абразивни детергенти.

Користете сува крпа за целосно сушење.