You are here:

Usborne Book and Jigsaw On the Farm – Сет од книга и сложувалка „На фармата“

890.00ден

Овој прекрасен сет содржи: илустрирана сложувалка од 100 парчиња која прикажува двор на фармата со животните кои живеат таму, заедно со книга преполна со прашања кои поттикнуваат забележување, размислување и разговор. Сложувалката е со димензии 59 x 40 cm.

Сетот од книга и сложувалка е спакуван во цврста кутија спремна за прекрасен подарок.

 

Препорачана возраст: 5+ години

Број на страни: 24 страници

Димензии: 308 x 212mm

Aвтор: Kirsteen Robson

Илустрaции: Gareth Lucas

Нема на залиха