Премиум подлога сложувалка – Sandy Lines – Tan

7.690.00ден

Кафена боја на подлога со сиви тонови и виолетов сјај кој дава топол изглед. Исцртан со бели  морски линии.

Димензија:120x180x1.2cm

Состав на производот:

Висококвалитетна ЕVA пена која е нетоксична и безбедна.

Начин на одржување:

Нежно бришење само со влажна крпа или сунѓер само со благ сапун и вода. Да се избегнуваат употреба на груби или абразивни детергенти. Користете сува крпа за целосно сушење.

На залиха