Водоотпорна подлога – Sand Castle

4.900.00ден

Водоотпорна подлога со темно окер тонови.

  • Водотпорна
  • Изработена од 100℅ органски памук
  • Се пере во машина
  • Нетоксична и безбедна
  • Димензија:120x 120cm
  • Лимитирано издание

Димензија на подлогата: 120x120cm.

Состав на производот:

Надворешен слој: 100℅ органски памук

Внатрешен слој: 100℅ полиестер

 

Начин на одржување:

Се пере во машина за перење на 30 степени.

Да не се суши машински и да не се користат јаки детергенти и средства за белеење.

На залиха