Лукс органска Подлога – SAND CASTLE

5.090.00ден

Kреирајте безбеден и мек простор за вашето малечко, катче за игра и читање.

Состав на производот:

Надворешен слој: 100℅ органски памук

Внатрешен слој: 100℅ полиестер

 

Начин на одржување:

Се пере во машина за перење на 30 степени.

Да не се суши машински и да не се користат јаки детергенти и средства за белеење.

Lux_podlogi

На залиха