COZY DINKUM – Lamby pip

3.050.00ден

Запознајте ја меката кукличка Јагненце.

Создадена за гушкање, играње, дремкање и спиење, малата кукличка Јагненце секогаш сака да се гушка и да си игра.

Создадено од мек, природен памук, ова мало Јагненце е совршен подарок за новороденче, бебе и малите дечиња кои го минат денот во игра.

 

Информации за производот:

 

Состав: Надворешен дел – 100% памук, внатрешно полнење од полиестерски влакна,

лицето е извезено со конец – очи и уста.

Меки и безбедни од првиот ден на малото новороденче.

 

Начин на одржување: Ладно машинско перење, ставено во корпа или мрежа за перење.

Не се препорачува белеење, пеглање и хемиско чистење.

Спакувани во биоразградлива кеса.

 

Димензии: Должина: 31cm; Ширина: 8 cm.

Должина: 35 cm. вклучувајќи ги и ушите.