You are here:

Zoo Sounds – Звуци од зоолошката градина, звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

На малите деца ќе им се допадне патувањето низ оваа магична музичка книга за зоолошката градина и животните кои живеат таму: лавови кои рикаат, мајмунчиња кои се гласат од дрвата, фоки, пингвини кои се радуваат на хранењето. Со едноставен текст и траги од прсти за истражување.

 

Препорачана возраст: 3+ години

Број на страни: 10 страници

Димензии: 208.6 x 218.9mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa