Woodland magic painting book – Магична боенка „Шума“

600.00ден

Дечињата ќе уживаат со часови додека ја бојат и ја оживуваат во бои шумата и нејзините жители. Глувчиња кои јадат бобинки, кафеави мечиња кои се качуваат по дрвја, јазовец кој истражува ноќе, мајката лисица со нејзините малечки и многу повеќе. Со практичен заден капак што се преклопува за да спречи боите да се преклопуваат на следните страници. Креативен начин за развивање на фина моторика.

 

Препорачана возраст: 5 години

Број на страни: 32 страници

Димензии: 250.2 x 162.7mm

Aвтор: Brenda Cole

Илустрaции: Federica Iossa