You are here:

Wind-up Ladybird – Интерактивна книга со играчка бубамара на англиски јазик

1.490.00ден

Прекрасна книга со приказни со играчка на навивање – бубамара и четири различни патеки кои треба да се следат низ градината. Навијте ја бубамарата, поставете ја на патеката и гледајте ја додека таа брзо се враќа дома низ прекрасната градина, поминувајќи покрај цвеќиња, зеленчук и други инсекти. Едноставната приказна, шарените илустрации, кривулестите патеки и брзата бубамара ќе им овозможат на децата многу работи да ги забележат, да разговараат и научат. Играчка и книга заедно, ова ја прави прекрасен подарок со кој децата ќе сакаат да си играат и читаат повторно и повторно.
Препорачана возраст: 3+ години
Број на страни: 10 страни
Димензии: 269.3 x 238.3mm
Автор: Fiona Watt