You are here:

Wild Animals Sound Book – Звуците на дивите животни, звучна книга на англиски јазик

1.050.00ден

Оваа музичка книга ги носи децата на едно неверојатно патување до некои од најдивите места на нашата планета и им ги пренесува звуците на животните кои живеат таму. Волк кој завива, мајката мечка со мечето, моржот и еленот  на планински врв  до животните во најдлабоката џунгла.

 

Препорачана возраст: 6+ месеци

Број на страни: 10 страници

Димензии: 212.7 x 219.4mm

Aвтор: Sam Taplin

Илустрaции: Federica Iossa